Foto's

Over Boa Vista

Hotel RIU Touareg ligt op het zuidelijkste puntje van Boa Vista. Boa Vista is op haar beurt het meest oostelijke eiland van de Kaapverdische Eilanden. Touareg is de benaming van een nomadisch volk dat over Noord-Afrika trekt, maar gasten van dit hotel hoeven helemaal niet ver te reizen om een goede tijd te beleven. Het hotel ligt pal naast het strand waar heerlijk kan worden ontspannen of gezwommen. Naast het ontspannen kunnen er echter ook enkele activiteiten ondernomen worden. Zo is het mogelijk om te vissen met een ervaren visser of om een tour te maken over het eiland.

Vissen


Visliefhebbers kunnen hun hart ophalen op Boa Vista. Het is mogelijk om mee te gaan met een ervaren diepzeevisser op zijn vissersboot en een middag te vissen. Tot de vangst behoren Tonijnen en Wahoos, maar soms ook zwaardvissen of kleine haaien. Absoluut een unieke ervaring! Ervaring is niet vereist dus dit is een leuke en leerzame excursie voor iedereen in uw reisgezelschap. Als u geen zin heeft om te vissen kunt u alsnog genieten van deze activiteit door te dineren in een van de vele lekkere visrestaurants op het eiland.

Eilandtours


Als u liever op het land blijft zijn er ook tal van activiteiten te ondernemen op Boa Vista. Het eiland is bijzonder fraai en er zijn diverse manieren om het te verkennen. De beste manier is door deel te nemen aan een georganiseerde tour, waarbij de deelnemers in jeeps over een bepaald deel van het eiland gaan. Er is een eilandtour in het noorden en er is er een in het zuiden. De noordelijke tour gaat via het Cabo Santa Maria strand landinwaarts door het woestijnachtige vulkanische landschap. De zuidelijke tour begint in Rabil waarna de woestijn en het dorpje Povoao Velha worden bezocht. De tour eindigt weer aan de kust, bij het prachtig witte zandstrand van Santa Monica. Een alternatieve manier om het eiland te verkennen is via een quad. U kunt deze vierwielige machines huren en daarmee het ruige landschap bedwingen.

Vergelijk RIU Touareg bij 4 aanbieders Bekijk prijs